Μετακομίσεις – Μεταφορές στο Χαλάνδρι

Μετακομίσεις – Μεταφορές στο Χαλάνδρι “Βέρρας” Μεταφορική


Η εταιρεία Βέρρας Μεταφορική με έδρα το Χαλάνδρι, που εξυπηρετεί γενικότερα τα Βόρεια προάστια της Αθήνας, δραστηριοποιείται στις μεταφορές και μετακομίσεις τόσο σε όλη την Αττική όσο σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο που αφορά τις μετακομίσεις σε συνδυασμό με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας σας εγγυώνται την άμεση και ασφαλή μεταφορά των οικοσκευών σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η μεταφορική εταιρεία Βέρρας στο Χαλάνδρι διαθέτει για μετακομίσεις ιδιόκτητο στόλο από φορτηγά που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη μεταφοράς, ενώ αναλαμβάνει και το αμπαλάρισμα των ηλεκτρικών συσκευών και των επίπλων σας.

Στις εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς επίσης και μία σειρά από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, γεγονός που συμβάλλει στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα των μετακομίσεων – μεταφορών και διανομών.

Οι μετακομίσεις δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Αντίθετα, αποτελεί μια χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία για τον καθένα από εμάς. Κι όμως, μπορεί να γίνει απλή και εύκολη αν επιλέξετε τους ειδικούς.

Aναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις σε στρατιωτικούς, αστυνομικούς και γενικά όλες τις ένοπλες δυνάμεις προσφέροντας ειδικές τιμές και
πρόσφορες.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση μετακόμισης εδώ.

Αναλαμβάνουμε οικιακές μεταφορές και μετακομίσεις για τις παρακάτω ομάδες ανθρώπων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
(πολύτεκνους, εκπαιδευτικούς ,φοιτητές, δασκάλους, καθηγητές)

Επίσης αναλαμβάνουμε επαγγελματικές μετακομίσεις για εταιρείες, σπιτιών, γραφείων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, αλλά και διανομές εμπορευμάτων εταιρειών.

Η μεταφορική εταιρεία Βέρρας στο Χαλάνδρι, αναλαμβάνει μετακομίσεις στο Χαλάνδρι με γνώμονα της, την άμεση εξυπηρέτηση σας και κύριο σκοπό να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει η Βέρρας μεταφορική για μετακομίσεις στο Χαλάνδρι και στις γύρω περιοχές:

 

 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ


Z

Αμπαλάζ, μοντάρισμα, ξεμοντάρισμα επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών

Z

Πλήρη συσκευασία (υαλικών, ρουχισμός, κουζινικών, έργων τέχνης)

Z

Πάντα ειδικευμένο και ελληνικό προσωπικό

Z

Αποξήλωση και τοποθέτηση air-condition

Z

Από και προς όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα

Z

Διανομές

Z

Πλήρη γκάμα από ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα φορτηγά (κόφα, μουσαμά, ψυγείο)

Z

Οχήματα εξοπλισμένα με υδραυλική πόρτα, παλετοφόρα, ράμπες πεζοδρομίου

Z

Υπάρχει δυνατότητα παλετοποίησης, πακεταρίσματος και αποθήκευσης.

Z

Αυτοκινούμενα έως 9ο όροφο

Z

Φορητά για δύσκολα στησίματα (σε κήπους, αυλές, πιλοτές εντός κτηρίου).

Επιλέξτε μεταφορές και μετακομίσεις Βέρρας για γρήγορες και ασφαλείς μετακομίσεις σε Χαλάνδρι Βόρεια προάστια όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό.